Deze natuurlijke producten helpen je bij het afvallen

Geplaatst op 26-09-2019

Iedereen die het weleens geprobeerd heeft weet dat het geen gemakkelijke opgave is. Afvallen vergt veel werk van zowel je lichaam als je geest. Het is absoluut makkelijker gezegd dan gedaan. Ga er maar eens aan staan wanneer je motivatie ver te zoeken is of wanneer je al je hele leven lang verslaafd bent aan junkfood en snoep. Vaak willen we wel graag die extra kilo’s kwijt, maar zijn we niet altijd even bereid om er hard voor te werken. Dan is het goed om te weten dat er natuurlijke producten zijn die je een steuntje in de rug kunnen bieden bij het verliezen van gewicht.

 

Appelazijn

Dit is een natuurlijk product dat zeer geliefd is onder mensen die graag wat gewicht willen verliezen. Appelazijn wordt uit gegiste appels verkregen. Het bevat vitaminen, mineralen en cholesterolverlagende pectine. Dit middeltje werkt uitstekend bij het afslanken vanwege het feit dat het zowel je spijsvertering als stofwisseling bevordert. Een bevorderde stofwisseling betekent dat je meer calorieën dan voorheen verbrandt. En dit wil je natuurlijk bij het afslanken. Bovendien zorgt het ervoor dat je minder trek zult hebben in zoetigheid en geeft het je een energie boost. Dit resulteert uiteindelijk in een lagere vetopname, waardoor overtollig vet zal afnemen. Het beste is om gedurende enkele weken of maanden maximaal 3 keer per dag, 2 à 3 eetlepels per keer te nemen. Dit kun je het beste verdunnen met appelsap of water.

Teunisbloemolie

Vaak zien we dat mensen met overgewicht problemen met hun stofwisseling ondervinden. Hierdoor is het extra moeilijk om gewicht te verliezen. Uit onderzoek naar teunisbloemolie is naar voren gekomen dat teunisbloemolie gewichtsverlies bevordert, zelfs wanneer je geen speciaal dieet volgt. Teunisbloemolie activeert bruin vet, waardoor je lichaam sneller calorieën gaat verbranden. Hierdoor zal je lichaam, zelfs zonder enige fysieke inspanning, meer calorieën verbranden. Per dag mag je maximaal ½ theelepel teunisbloemolie innemen. Dit kun je prima mengen in een smoothie of een maaltijd. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om teunisbloemolie in tabletvorm aan te schaffen.

Groene thee

Met name in China en Japan drinkt men veel groene thee. Groene thee is één van de gezondste drankjes die je kunt drinken. Wanneer je voldoende beweegt en de juiste voeding eet, kan groene thee je vetverbranding stimuleren. Groene thee bevat het stofje ECGC, dit zorgt ervoor dat vet geoxideerd wordt, zodat het lichaam vet kan gebruiken als energiebron. Daarnaast bevordert groene thee je stofwisseling en bevat het L-theanine, waardoor je overdag minder vermoeid bent. Het beste is overigens om losse groene thee aan te schaffen, en dus niet de gebruikelijke theezakjes in de supermarkt. De losse thee bereid je vervolgens met kokend water dat 10 minuten lang is afgekoeld. Zo ben je ervan verzekerd dat alle stoffen die je lichaam nodig hebben behouden worden.

Granaatappel

Granaatappels groeien aan kleine bomen of struiken en zijn zeer gezonde vruchten. Deze vrucht bevat stoffen die erg goed zijn voor ons immuunsysteem. Daarnaast bevat het ook vitamine C en kalium. Wanneer je graag wilt afslanken, is het eten van granaatappels dan ook raadzaam. Een granaatappel bevat een heleboel voedingsstoffen, waardoor je minder trek krijgt in ongezonde tussendoortjes. Bovendien zorgen deze voedingsstoffen voor een energie boost. Er zijn zelfs onderzoeken uitgevoerd waaruit blijkt dat er een samenhang is tussen de inname van granaatappel en het verliezen van gewicht. Tevens zou deze vrucht het vet rondom je buik afbreken. Je kunt ervoor kiezen om de vrucht zo te eten, of als sap te drinken.

Deel dit bericht:

“your Weight is my business”

tino burns

hi, my name is tino. I'm a health coach and behavioral expert. My goal is to take the confusion out of weight loss and make it simple for everyone. Thousands of people have profited from my simple and very effective techniques for weight loss. I really look forward to one day hear about your succes story as well. That's what motivates me. Truly yours, Tino