Disclaimer

De waarheid is dat de meeste mensen vaak datgene wat er wordt geadviseerd niet toepassen. Hierdoor behalen ze vaak niet het gewenste resultaat. Met andere woorden, als je resultaat wenst dan moet je actie ondernemen! Alle testimonials zijn echt, die mensen hebben hun lichaam getransformeerd door KILO BURNER toe te passen. Deze resultaten laten de beste scenario zien van de meest gemotiveerde clienten en derhalve is dit niet het gemiddelde of het standaard resultaat. Kort gezegd, zij namen actie. Als jij ook resultaat wenst dan moet ook jij actie ondernemen. TINO is geen dokter en zijn advies is geen vervanging van medisch advies door een (gespecialiseerde) arts. Consulteer je huisarts voordat je begint aan oefeningen, veranderingen in je dieet of het toepassen van de geleerde principes over het algemeen. Heb je vragen over Kilo Burner? Vraag je je af of Kilo Burner ook voor jou zal helpen? Stuur gerust een email. Je kan ons contacteren via info@kiloburner.com

De informatie en het aanbod van producten op deze website wordt door Kilo Burner met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Op de pagina's van Kilo Burner zijn links naar andere websites en interne links opgenomen. Alle informatie op de website en in de producten zijn vrijblijvend, zodat aan de inhoud en de links op de website geen rechten kunnen worden ontleend.

Alle intellectuele eigendomsrechten op de website Kilo Burner zijn van de eigenaar van de website. Het is niet toegestaan om zonder toestemming de informatie te kopiëren of openbaar te maken.

Via onze website is het mogelijk om te reageren op artikelen, indien je daar gebruik van maakt worden jouw gegevens NOOIT met derden gedeeld, Kilo Burner hecht veel waarde aan jouw privacy! Voor meer informatie over Privacy verwijzen we je graag naar onze Privacy pagina.

Kilo Burner garandeert niet dat de informatie en inhoud op de website te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot het gewenste resultaat. 

De informatie op deze website en de producten van Kilo Burner zijn niet bedoeld als vervanging voor medische zorg of behandeling. Niets kan je arts of een andere zorgverlener vervangen. Wij adviseren ook om te overleggen met jouw arts, of zorgverstrekker voordat je de inhoud gaat toepassen! 

De informatie en inhoud van de artikelen en producten op www.kiloburner.com worden niet samengesteld door artsen. Kilo Burner aanvraadt geen aanprakelijkheid bij eventuele (gezondheids)-schade. 

De gezonde lifestyle methodes die werken bij bepaalde klanten kunnen bij jou niet werken of langer duren voordat resultaat zichtbaar is. Gezondheid is erg persoonlijk en varieert per persoon, indien je klachten krijgt, neem dan per direct contact op met een gekwalificeerde arts.

Let op: De inhoud en de producten van Kilo Burner dienen NIET als (professioneel) medisch advies of als basis voor medisch advies, diagnose en/of behandeling. Kilo Burner betreft GEEN uitoefening der geneeskunde.

“your Weight is my business”

tino burns

hi, my name is tino. I'm a health coach and behavioral expert. My goal is to take the confusion out of weight loss and make it simple for everyone. Thousands of people have profited from my simple and very effective techniques for weight loss. I really look forward to one day hear about your succes story as well. That's what motivates me. Truly yours, Tino